Projektet e kaluara dhe te tashme te

Eciks

Promovimi i Investimeve të huaja në Kosovë

Kategoria

Projekt

Periudha

Nëntor 2006 - Nëntor 2009

Klienti

Qeveria e Kosovës

Donatori

Austrian Development Agency (ADA)

Në kuadër të këtij projekti të propozuar nga ECIKS e të financuar nga ADA, ECIKS përfaqëson Agjencinë e Kosovës për Promovimin e Investimeve (IPAK) në rajonin gjermanofolës...
<< prapa