Projektet e kaluara dhe te tashme te

Eciks

Perceptimi i investitoreve

Kategoria

Studim

Periudha

Dhjetor 2008 -

Klienti

FIAS/IIWB (Banka Botërore)

Donatori

FIAS/IIWB (Banka Botërore)

Ne kete studim te FIAS / Banka Boterore, ECIKS jep kontributin e tij permes hulumtimit dhe perpilimit te pjeseve te studimit...
<< prapa