Lajme & Evente

 • 31 Gusht 2015

  Tregu i konsulencës në Kosovë

  Lexo më shumë
 • 04 Dhjetor 2014

  Edhe të varfrit pjesë e ekonomisë

  Lexo më shumë
 • 04 Shtator 2014

  Sektori privat, "ilaç" për bashkëpunimin zhvillimor?

  Lexo më shumë
 • 18 Qershor 2014

  Shteti, ekonomia, politikanët dhe…

  Lexo më shumë
 • *event

  25 Tetor 2013

  Kompania austriake ATI GmbH investon ne sektorin e bujqësisë

  Lexo më shumë
 • 12 Qershor 2013

  10-vjetori i ECIKS: „New Deal“ per ekonominë e Kosovës

  Lexo më shumë
 • 01 Mars 2013

  Llamkosi përgatitet edhe për 350 vende të reja pune

  Lexo më shumë
 • 24 Shkurt 2013

  Në mars shpallet tenderi për ndërtimin e “Kosova e re”

  Lexo më shumë
 • 15 Shkurt 2013

  Mbahet takimi i dytë i negociatave për Tregtinë e Lirë me Turqinë

  Lexo më shumë
 • 12 Shkurt 2013

  Metalet e dominojnë eksportin e Kosovës

  Lexo më shumë
 • 05 Shkurt 2013

  Diaspora, faktori i tretë i zhvillimit në vend

  Lexo më shumë
 • 01 Shkurt 2013

  KD aprovon draft dokumentet e projektit "Kosova e Re"

  Lexo më shumë