Lajme & Evente

 • Event

  31 Gusht 2015

  Tregu i konsulencës në Kosovë

  Lexo më shumë
 • Event

  04 Dhjetor 2014

  Edhe të varfrit pjesë e ekonomisë

  Lexo më shumë
 • Event

  04 Shtator 2014

  Sektori privat, "ilaç" për bashkëpunimin zhvillimor?

  Lexo më shumë
 • Event

  18 Qershor 2014

  Shteti, ekonomia, politikanët dhe…

  Lexo më shumë
Të gjitha lajmet

Shërbimet

ECIKS ofron shërbime profesionale e konfidenciale për ndërmarrjet kosovare dhe investitorët e huaj potencial. Me përvojën, stafin profesional, zyrën qendrore në Vjenë, partnerët e tij në Kosovë dhe jashtë saj si dhe me njohuri të detajuara të mundësive në Kosovë dhe të nevojave të investitorëve potencial, ECIKS është në pozitë unike për të bërë këtë. Për më shumë, në kuadër të projektit për promovimin e investimeve, shumica e shërbimeve për ndërmarrjet kosovare dhe investitorët potencial në Austri, Gjermani dhe Zvicërr jane gratis.

Shërbimet për ndërmarrjet e huaja dhe investitorët potencial

 • Informata mbi mundësitë e investimeve
 • Informata dhe analiza të tregut
 • Ndihmë me institucionet lokale
 • Informata mbi ambientin e biznesit
 • Informata mbi kornizën ligjore
 • Identifikimi i partnerëve lokal
 • Hulumtimi i tregjeve të reja
 • Consulencë në fushën e biznesit dhe atë ligjore
 • Shërbime After-Care 

Shërbime për ndërmarrjet kosovare

 • Identifikimin i partnerëve të huaj
 • Ndihmë në fushën e tregtisë me ndermarrjet nga Bashkimi Evropian
 • Identifikimi i investitorëve potencial për investime të përbashkëta
 • Ndihma në transferin e teknologjise dhe të Know-How
 • Konsulencë në fushën e biznesit dhe atë ligjore
Vizitoni portfolion tonë për të parë listën e klientëve tanë të biznesit dhe klientëve institucional

Projektet

Të gjitha projektet

Publikimet

 • Position Paper - A New Deal for Kosovo

  Shkarko
 • Brochure "Investing in Kosovo" (2011)

  Shkarko
 • Factsheet Kosovo (2011)

  Shkarko
Të gjitha publikimet