_ FILLIMI | RRETH ECIKS | SHĖRBIME | PROJEKTE | PORTFOLIO | LAJME | ANALIZA | PUBLIKIME | PATRONANCA | VEGĖZA      
             
   
  TEAM
   
THEMELUESIT E ECIKS


Kujtim Dobruna, MBA
Bashkëthemelues / Kryetar
Menaxhimi i Projekteve, Menaxhimi Strategjik, Hulumtime, Shërbime për Investitorë.
 
Edmond Shabani
Bashkëthemelues / Sekretar Gjeneral
Informimi dhe Komunikimi, PR, Promovimi i Investimeve

 

Mag. Hamëz Morina
Bashkëthemelues / Nënkryetar
Hulumtime, Analiza, Promovimi i Investimeve, Shërbime për Investitorë.
 
Mag. Ali Vishaj
Bashkëthemelues


ADMINISTRIMI DHE FINANACAT


Margita Preni
Administrim / Financa
   


KËSHILLTARËT E JASHTËMErhard Busek
Këshilltar Special
   


BASHKËPUNËTORËT E JASHTËMXhelal Ahmetaj
Bashkëpunëtor në Gjermani
   
     
 
  SHËRBIME  
  ECIKS ofron shërbime profesionale e konfidenciale për ndërmarrjet kosovare dhe investitorët e huaj potencial. Me përvojën, stafin profesional, zyrën qendrore në Vjenë, partnerët e tij në Kosovë dhe jashtë saj si dhe me njohuri të detajuara mė shumė  
 
  PROJEKTE  
  Në kuadër të projektit të financuar nga ADA, ECIKS zyrtarisht përfaqëson Agjencinë e Kosovës për Promovimin e Investimeve (IPAK) në rajonin gjermanofolës. Kjo zyre është përfaqësia e parë zyrtare ekonomike e Kosovës jashtë vendit... mė shumė  
     
  LAJME
   
> Kompania austriake ATI GmbH investon ne sektorin e bujqėsisė
> 10-vjetori i ECIKS: „New Deal“ per ekonominė e Kosovės
> Llamkosi pėrgatitet edhe pėr 350 vende tė reja pune
> Nė mars shpallet tenderi pėr ndėrtimin e “Kosova e re”
> Tė gjitha lajmet e ECIKS - Arkiva
 
  BROSHURA DHE PUBLIKIME
   
> Njė Marrėveshje e Re pėr Kosovėn
> Broshura "Investing in Kosovo" (2011)
> "Factsheet Kosovo" (2011)
> "Success Stories from Kosovo"
> Broshura: "The Legal Guide to Kosovo"
> CD-ROM: Investing in Kosovo
> Tė gjitha publikimet e ECIKS
     
  ANALIZA
   
> Dita D pėr Euron
> Tė gjitha

 
  ECIKS NEWSLETTER
   
 
E-Mail:
     
   
             
 
  Disenjuar dhe prodhuar nga ECIKS | Rregullat e pėrdorimit | Copyright 2003-2010 eciks.org