_ FILLIMI | RRETH ECIKS | SHĖRBIME | PROJEKTE | PORTFOLIO | LAJME | ANALIZA | PUBLIKIME | PATRONANCA | VEGĖZA      
             
   
  RREGULLAT E PËRDORIMIT
   
Të drejtën autoriale për përmbajtjen dhe disenjin e kësaj faqe dhe çfarëdo materiali të ofruar përmes e-mailit ose mënyrave tjera në lidhje me faqen (përmbajtjeve të tilla, disenjit dhe materialeve në tekstin e mëposhtëm do të ju referohet si “Përmbajtja e Eciks.org”) e mban Eciks.org dhe licensorët e tij. Përdorimi dhe riprodhimi ose lejimi i personave të tjerë për të bërë riprodhimin dhe përdorimin e shenjave të regjistruara mbrojtëse (siç janë emri i “ECIKS”, logoja, apo emrat tjerë të regjistruar që paraqiten në faqe) është i ndaluar rreptësisht dhe nuk mund të bëhet pa lejen paraprake me shkrim nga ECIKS.

Marrja dhe paraqitja e përmbajtjes së Eciks.org në monitor të kompjuterit, shtypja e përmbajtjes në letër dhe përdorimi i këtyre të dhënave për çështje personale dhe jo komerciale është i lejuar. Përpos kësaj, riprodhimi, modifikimi ose shfrytëzimi për qëllime komerciale i cilës do pjesë ose përmbajtjeje të kësaj faqe nuk është i lejuar. Në veçanti, por pa kufizuar aplikimet e përgjithshme të fjalisë së fundit, ndërmarrja e veprimeve të mëposhtme, pa lejen paraprake me shkrim të Eciks.org është rreptësisht e ndaluar:

a. riprodhimi, ruajtja ose transmetimi në ndonjë web faqe tjetër, newsgroup, mailing listë, bord të buletineve elektronike, serverë ose bartës tjerë të të dhënave të lidhur me ndonjë rrjet, ose ruajtja në mënyrë të rregullt ose sistematike në formë elektronike apo të shtypur, të pjesëve apo tërësisë së përmbajtjes së Eciks.org, ose

b. modifikimi, publikimi, transmetimi, pjesëmarrja në transferin ose shitjen, riprodhimin, krijimin e veprave derivative nga përmbajtja, distribuimi, kryerja apo paraqitja, ose çfarëdo mënyre e shfrytëzimit të pjesëve ose tërësisë së përmbajtjes së Eciks.org pa lejën paraprake me shkrim nga Eciks.org

c. zhvendosja e shenjës së Copyright-it apo të shenjës së regjistruar tregtare nga cilado kopje e përmbajtjes së Eciks.org

Çdo përdorim i përmbajtjes së Eciks.org që nuk lejohet ekskluzivisht, është i ndaluar. Kërkesat për lejen e përdorimit për qëllime tjera mund ti dërgoni tek Eciks.org, E-Maili:

 
  SHËRBIME  
  ECIKS ofron shërbime profesionale e konfidenciale për ndërmarrjet kosovare dhe investitorët e huaj potencial. Me përvojën, stafin profesional, zyrën qendrore në Vjenë, partnerët e tij në Kosovë dhe jashtë saj si dhe me njohuri të detajuara mė shumė  
 
  PROJEKTE  
  Në kuadër të projektit të financuar nga ADA, ECIKS zyrtarisht përfaqëson Agjencinë e Kosovës për Promovimin e Investimeve (IPAK) në rajonin gjermanofolës. Kjo zyre është përfaqësia e parë zyrtare ekonomike e Kosovës jashtë vendit... mė shumė  
     
  LAJME
   
> Kompania austriake ATI GmbH investon ne sektorin e bujqėsisė
> 10-vjetori i ECIKS: „New Deal“ per ekonominė e Kosovės
> Llamkosi pėrgatitet edhe pėr 350 vende tė reja pune
> Nė mars shpallet tenderi pėr ndėrtimin e “Kosova e re”
> Tė gjitha lajmet e ECIKS - Arkiva
 
  BROSHURA DHE PUBLIKIME
   
> Njė Marrėveshje e Re pėr Kosovėn
> Broshura "Investing in Kosovo" (2011)
> "Factsheet Kosovo" (2011)
> "Success Stories from Kosovo"
> Broshura: "The Legal Guide to Kosovo"
> CD-ROM: Investing in Kosovo
> Tė gjitha publikimet e ECIKS
     
  ANALIZA
   
> Dita D pėr Euron
> Tė gjitha

 
  ECIKS NEWSLETTER
   
 
E-Mail:
     
   
             
 
  Disenjuar dhe prodhuar nga ECIKS | Rregullat e pėrdorimit | Copyright 2003-2010 eciks.org