_ FILLIMI | RRETH ECIKS | SHĖRBIME | PROJEKTE | PORTFOLIO | LAJME | ANALIZA | PUBLIKIME | PATRONANCA | VEGĖZA      
             
   
  KLEINTËT E ECIKS
   
Shërbimet profesionale të ECIKS i kanë përdorur dhe vazhdojnë t'i përdorin si klientë nga fusha e biznesit ashtu edhe klientë institucional:

Klientët tanë institucional:

Ministria Federale e Austrisë për Çështje Evropiane dhe Ndërkombëtare
Agjencia Austriake për Zhvillim
Oda Ekonomike e Austrisë / Austrian Trade
Foreign Investment Advisory Service (World Bank)
United Nations Development Programme
Qeveria e Kosovës
Ministria e Kosovës për Tregti dhe Industri
Ministria e Kosovës për Transport dhe Telekomunikacion
Agjencia e Kosovës për Promovimin e Investimeve
Agjencia Kosovare e Mirëbesimit

Disa nga klientët tanë nga fusha e biznesit:

UNIQA


Wertheim


Strabag


Mineral Abbau GmbH


EVN AG


Vienna International Airport


Baeren Batterie GmbH


Sharrcem/Holdbank


Rhomberg Bau GmbH


Orion


RHI AG


Geoconsult


HATEC


 
  SHËRBIME  
  ECIKS ofron shërbime profesionale e konfidenciale për ndërmarrjet kosovare dhe investitorët e huaj potencial. Me përvojën, stafin profesional, zyrën qendrore në Vjenë, partnerët e tij në Kosovë dhe jashtë saj si dhe me njohuri të detajuara mė shumė  
 
  PROJEKTE  
  Në kuadër të projektit të financuar nga ADA, ECIKS zyrtarisht përfaqëson Agjencinë e Kosovës për Promovimin e Investimeve (IPAK) në rajonin gjermanofolës. Kjo zyre është përfaqësia e parë zyrtare ekonomike e Kosovës jashtë vendit... mė shumė  
     
  LAJME
   
> Kompania austriake ATI GmbH investon ne sektorin e bujqėsisė
> 10-vjetori i ECIKS: „New Deal“ per ekonominė e Kosovės
> Llamkosi pėrgatitet edhe pėr 350 vende tė reja pune
> Nė mars shpallet tenderi pėr ndėrtimin e “Kosova e re”
> Tė gjitha lajmet e ECIKS - Arkiva
 
  BROSHURA DHE PUBLIKIME
   
> Njė Marrėveshje e Re pėr Kosovėn
> Broshura "Investing in Kosovo" (2011)
> "Factsheet Kosovo" (2011)
> "Success Stories from Kosovo"
> Broshura: "The Legal Guide to Kosovo"
> CD-ROM: Investing in Kosovo
> Tė gjitha publikimet e ECIKS
     
  ANALIZA
   
> Dita D pėr Euron
> Tė gjitha

 
  ECIKS NEWSLETTER
   
 
E-Mail:
     
   
             
 
  Disenjuar dhe prodhuar nga ECIKS | Rregullat e pėrdorimit | Copyright 2003-2010 eciks.org