_ FILLIMI | RRETH ECIKS | SHĖRBIME | PROJEKTE | PORTFOLIO | LAJME | ANALIZA | PUBLIKIME | PATRONANCA | VEGĖZA      
                 
   
  MIRËSEVINI NË PREZANTIMIN E ECIKS
1.jpg
 
  SHËRBIME  
  ECIKS ofron shërbime profesionale e konfidenciale për ndërmarrjet kosovare dhe investitorët e huaj potencial. Me përvojën, stafin profesional, zyrën qendrore në Vjenë, partnerët e tij në Kosovë dhe jashtë saj si dhe me njohuri të detajuara mė shumė  
 
  PROJEKTE  
  Në kuadër të projektit të financuar nga ADA, ECIKS zyrtarisht përfaqëson Agjencinë e Kosovës për Promovimin e Investimeve (IPAK) në rajonin gjermanofolës. Kjo zyre është përfaqësia e parë zyrtare ekonomike e Kosovës jashtë vendit... mė shumė  
   
                 
   

Me përvojën e tij, njohuritë, profesionalizmin dhe përkushtimin, ECIKS ka arritur të bëhet organizatë udhëheqëse në promovimin e investimeve të huaja në Kosovë. Qoftë në mënyrë të pavarur apo në kuadër të projekteve të financuara nga donatorët, ECIKS ka shërbyer mbi 100 kompani kosovare dhe investitorë potencial, shumë prej të cilëve tashmë kanë investuar dhe gjenerojnë fitime në Kosovë. Duke bërë këtë, ne bashkëpunojmë me organizata partnere jashtë Kosovës si dhe me institucionet kosovare. Ne do t'i mbetemi të përkushtuar cakut tonë për një Kosovë demokratike, me prosperitet, dinamike e të zhvilluar ekonomikisht, e integruar terësisht në Bashkimin Evropian.

 
 
  LAJME
   
> Kompania austriake ATI GmbH investon ne sektorin e bujqėsisė
> 10-vjetori i ECIKS: „New Deal“ per ekonominė e Kosovės
> Llamkosi pėrgatitet edhe pėr 350 vende tė reja pune
> Nė mars shpallet tenderi pėr ndėrtimin e “Kosova e re”
> Tė gjitha lajmet e ECIKS - Arkiva
 
  BROSHURA DHE PUBLIKIME
   
> Njė Marrėveshje e Re pėr Kosovėn
> Broshura "Investing in Kosovo" (2011)
> "Factsheet Kosovo" (2011)
> "Success Stories from Kosovo"
> Broshura: "The Legal Guide to Kosovo"
> CD-ROM: Investing in Kosovo
> Tė gjitha publikimet e ECIKS
   
               
     
  ANALIZA
   
> Dita D pėr Euron
> Tė gjitha

 
  ECIKS NEWSLETTER
   
 
E-Mail:
   
                 
 
  Disenjuar dhe prodhuar nga ECIKS | Rregullat e pėrdorimit | Copyright 2003-2010 eciks.org