Lajme & Evente

 • 01 Shkurt 2013

  450 mijë euro për këshilltarin e autostradës për Shkup

  Lexo më shumë
 • 29 Janar 2013

  GAP: Investime në energji, transport e bujqësi

  Lexo më shumë
 • 25 Janar 2013

  Brezovica në tender ndërkombëtar

  Lexo më shumë
 • 22 Janar 2013

  Këtë vit 80 milionë euro nga letrat me vlerë

  Lexo më shumë
 • 15 Janar 2013

  BERZH-i interesohet për energjinë, infrastrukturën dhe sektorin privat

  Lexo më shumë
 • 12 Janar 2013

  Bankat kosovare mbi 250 milionë euro fitim

  Lexo më shumë
 • 11 Janar 2013

  KE ndanë 65 milionë euro për Kosovën

  Lexo më shumë
 • 11 Dhjetor 2012

  BERZH e interesuar për projektet infrastrukturore të Kosovës

  Lexo më shumë
 • 06 Dhjetor 2012

  Dogana e ATK-ja mblodhën mbi 1 miliard euro

  Lexo më shumë
 • 05 Dhjetor 2012

  BERZH mund ta financojë TC "Kosova e re"

  Lexo më shumë
 • 26 Nëntor 2012

  Me 27 nëntor përurohet segmenti i dytë i "rrugës së kombit"

  Lexo më shumë
 • 16 Nëntor 2012

  Kosova anëtare e BERZH-it

  Lexo më shumë